vissa människor är väldigt speciella



Inget uppdaterande på ett tag, men har helt enkelt inte haft ngn ork eller ngt intressant att skriva! Här kommer iaf en video! Om ni inte kan få nog kan ni alltid kolla in alla hans andra klipp som är minst lika roliga! Vissa människor är väldigt speciella hahah

quest & answer

ellen om vmodagarna fortsätter:
haha sök till talang 2010 med den talangen :) var det du som köpte systemkamera?

haha kanske det kanske! ja det var det:) men får inte hem den förrän nästa vecka... spännande!

Bible School

Okej, nu är det som såhär då va att den största anledningen till att jag skaffa blogg är för att den 17 september ska jag börja på bibelskola i holsby brunn. Så då tänker jag att det kan va lite kul att ni som vill kan följa mig i vad som händer därborta. Jag kunde inte bärga mig med att vänta att skriva i bloggen till dess. Så har börjat lite smått här hemma som ni märker. Tänkte också att mitt bloggnamn skulle ha någonting med att jag flyttar hemifrån i förmodligen 7 månader till bibelskolan att göra, men allt lät töntigt, som "holsbybrunnanna.blogg.se" eller "thebibleschoolgirl.blogg.se", så efter mkt tänkande fick det bli "annawahlin.blogg.se" haha! Påhittigt va?
Jag är sjuukt nervös redan nu att börja på bibelskolan men samtidigt förväntansfull! Jag hoppas att det ska bli riktigt bra månader! Jag förväntar mig att lära mig mkt mer om bibeln och Jesus, lära känna massa nya men också att jag ska bli grym på engelska eftersom att jag är den enda svensken (trodde jag först, 2 till) tillsammans med massa canadensare, amerikaner, tyskar m.m!
Det finns en facebookgrupp där man kan se alla som ska börja! Så jag har kollat in varje person, men man kan ju inte veta så mkt genom att bara se på deras utseende. En del verkar väldigt olik mig och vissa mer lik. Men som sagt man kan ju inte veta! I den facebookgruppen är det 44 st medlemmar, så skulle tro att om man utgår från den att det blir så många.
Detta ska bli oerhört spännande, så vi får se hur jag trivs! Just nu är mitt liv inte så spännande dock haha, har inget jobb för tillfället så är väldigt rastlös på dagarna så jag är glad över att jag vet vad jag ska göra till höst till skillnad från många andra! Om tre veckor gäller det! aaaaaaah



vmodagarna fortsätter

Tro det eller ej, men igår var det en riktigt kul kväll på värnamodagarna och inne på harrys!! Bra umgänges folk och musik!  jag har slått vad med Lina att vi aldrig ska sätta vår fot där inne för ett tag sen, men vi har gått dit ett par ggr sen dess och igår ångrade vi inte det! vi betalade t.om 100 kr för att komma in. Även om vi stog i kön vid kl 22 då det är fritt inträde påstod vakterna att vi var sena. Men igår var kvällen värd pengarna!  
Jag och Mathy tog även igår på dagen ett sväng till jkpg till mediamarkt och köpte oss en systemkamera respektive bärbar dator :D Det var väl min dag. Ikväll ska vi förmodligen ut igen! Var nyss på erikshjälpen med mina favoriter och hittade ett par svarta jeans och ett par guld rosörhängen, det ni! Det jag kan om ngt är att fynda!

/Angela

<3

Usch!! vet ni vad som hände idag?? Min mormor & morfar var ute i sin sommarstuga och skulle ta ett bad i havet.  Det var stora stora vågor vilket resulterade till att min morfar drogs under vattnet flera gånger och mormor märkte inget. Hon badade bara precis intill strandkanten och hade gått upp och tatt av sig sin badräkt och satt på sin badrock. Till slut hörde hon morfar ropa på hjälp (och han är aldrig den som ber om hjälp utan fixar nästan allt själv och bara hjälper andra).. då rusar hon ut naken iförd bara gummistövlar (lite komiskt mitt i det hela) och då när hon är påväg känner hon hur hennes kärlkramp förvärras och att hon knappt kan andas. Därav är både ute i det kaotiska havet och inte kan ta sig i land. De trodde båda att detta var slutet på deras liv. Att de skulle drunkna. Till slut säger morfar att han kan lägga sig på rygg och att mormor ska försöka dra upp honom. Hon lyckades. De ringde ambulans. De klarade sig!!

Man vet aldrig vad som kan hända här i livet. Jag är så tacksam att det inte slutade illa.

Mormor & morfar jag älskar er!


johan kastar stövel


Original Video - More videos at TinyPic

smu fest



Ikväll har jag varit på "smu fest" haha!
Det få kort som togs är dessa. Och det enda jag har att säga om de här bilderna är HAHAHA. Den på mig kunde jag bara inte ha som stor bild, så den får vara liten. Jag har en video också! När jag har lärt mig hur man lägger upp den här på bloggen så kommer den!

Gårdagen i bilder



Min present från Louise var en tavla som hon gjort till mig!! blev såå glad :D Min present till henne var tyvärr inte lika personlig, smycken (armband och örhängen) ...

modevisningen

Värnamodagarna


Jag ska snart ta bussen kl 15 in till Louise  :) Innan jag går hem till hennes lägenhet måste jag köpa en present åt henne! vi fyller nämligen båda år den 23 augusti :) Efter vi har umgåtts så ska vi in till modevisningen i stan och möta upp Mathilda & Maria. Det blir nog bra!! Bilder kanske kommer..

SvAR på kommentAR

Dimalim ([email protected]) om big size: vilket kort?
Svar: Oj, kanske var otydlig. Jag menar kortet I mitt inlägg "Brev"!

big size


haha såg nu att jag ser as fet ut på kortet nedanför! är inte så i verkligheten , eller hoppas jag iaf haha ;) det är en big size tröja.

Brev


Ful bild men whatever, ville bara visa vem som fått brev på 4 st a4 sidor, observera med text på baksidan, jo jag. Inte dåligt det!! Brevet är från Ellen Lindahl som är borta i Danmark som au pair! Vilken tur att man kan hålla kontakten på många möjliga olika sätt, men ett av de sätt jag uppskattar mest är just brev, mest personligt då :) Stter just nu och skrattar högt och läser intresserat av hennes liv i Bogense. Det enda lite jobbiga med detta är att jag har en press över mig att svara lika långt, får se hur det blir med det. Men eftersom jag är ganska rastlös på dagarna när man inte går i skolan (JAAAA!!, är inte ett dugg avundsjuk på min bror peter som börjat ettan nu HAHA) kan hon nog förvänta sig ett rejält svar!




presenter



hade en rriktigt bra födelsedag igår!! här är en bild på lite av de presenter som gavs till mig från min familj.

På bilden: hårfön, tröjor, sjal, bh, block, pengar, lap top födral, sex and the city film, popcorn, nike skor, smycken, GITARR :)

kan dessutom tillägga att jag fick en shoppingdag tillsammans med mamma i göteborg, med övernattning på hotell. Inte helt fel!

....

okej, jag klantade mig!! Men nu är bloggen tillbaka på sin plats tack vare ännu en gång dig ellen:) du har fått vara med i nästan varje inlägg nu, inte dåligt va?

message to angie

Okej Angiegirl, nu fixade jag allt igen. Så var vänlig gå inte in på Designfliken igen. Okej?

Mange tak.

F*ck

F*ck vad gjorde jag nu?!?! allt som ellen gjort försvann.

b-day

glömde nämna att det dagen till ära är min födelsedag :) 19 år! var nog därför ellen var så snäll och hjälpte mig?

mitt 1:a inlägg

Jaha, då har jag skaffat mig blogg (för andra gången)!! Denna kommer jag hålla vid liv mer hoppas jag! Ett stort tack till ingenspeciellen.blogg.se för att du hjälpte mig med headern, skulle aldrigt fixat det själv förmodligen. HAr iofs inte ens försökt men är pretty shure på att jag inte hade grejat det. Men så småningom ska jag lära mig :) jahopp vad skriver man nu då... ett hejdå får duga så länge.

RSS 2.0